Hair Revitalizer Anti Stat

Ett papaya doftande oljefritt spraybalsam med antistatisk effekt.

Gör det lättare att borsta, hjälper pälsen att avvisa smuts och gör att pälsen ser och luktar nybadat längre. Hair Revitalizer & Instant Anti-static Coat Spray ger pälsen en skarp konsistens, rekommenderas när pälsen ska saxas och när en nybadad päls ska torkas.

#1 All Systems Fabulous Grooming Spray

Är framtagen från naturliga ingredienser av solros-, kokos- och majsoljor. Den innehåller ett lipidlager som förbättrar lipiderna på huden. Detta ökar hudens mjukhet, jämnhet och fuktighet vid långvarig användning (3-7 dagar). Samma ingrediens förhindrar också att håret mattas ner, blir trassligt, statiskt och delas även om håret blir blött efter att sprayen har applicerats.

Sprayen täcker pälsen för att förhindra att smuts fäster vid den.

#1 All Systems Pure Cosmetic Skin & CoatPre-Chalk Conditioner Premium Pack

Detta är ett rent kosmetiskt kollagen blandat med hud- och hårförstärkande örter. Rekommenderas för konditionering av lager som inte kräver olja, såsom Golden Retrievers, Shetland Sheepdogs, Chow Chows, Pekes, Poms, Collies, Bouviers och annan päls av liknande typ och konstruktion. Produkten kan antingen appliceras som det är eller blandas med vatten och spayas till på pälsen. Det förbättrar pälsstrukturen och gör pälsen mer lyxig.

Ear So Fresh

Hjälper till att hålla öronen rena, friska och minskar uppbyggnaden av öronvax. Häll 1/2 kapsyl av prosukten i örat för att lugna, rengöra och skydda mot öroninfektioner. Håll örat stängt genom att trycka på öronklaffen bakifrån och fram. Massera försiktigt i 30 sekunder. Släpp ut och låt djuret skaka ut skräp. Överskott kan torkas med ren steril bomullstuss. Förångas naturligt och får örat att känna sig riktigt bra. Ear So Fresh  innehåller örtoljor och extrakt med full styrka.

Fri för konstgjorda kemikalier, färgämnen och konserveringsmedel.

Product stabilizer

Rekommenderas för hundar med problemhud antingen på grund av parasiter/loppor, dermatit, gammal hundhud eller där hårda kemikalier har använts. Denna produkt rekommenderas för att hjälpa till att återställa och bibehålla den naturliga strukturen. Det hindrar pälsen från att bli överkonditionerad och överbearbetad. Detta är särskilt kritiskt för de mjuka och eller dubbelbelagda hundarna som underhålls i olja och balsam mellan utställningarna. Den har en doft av ingefära och citrus som rengör huden och tar bort irriterande rester, rensar huden från skadliga bakterier, sänker hudens pH-värde och gör det därmed till en fientlig miljö för bakterier att leva i, så att huden kan läka naturligt.

Color Enhancing Botanical Conditioner

Innehåller ingredienser från växtriket. Beläggningstextur och glans kommer att förbättras, inte slitas ut eller försvagas, som vanligtvis är fallet med de flesta färgprodukter.

Den innehåller inte ammoniak eller blekmedel som vanligtvis finns i färgprodukter.

Kan sprayas i ren päls eller appliceras på samma sätt som ett vanligt balsam efter schamponering till en fuktig päls, ju längre du lämnar det i pälsen (minst 3 minuter och upp till 20 minuter) desto intensivare färg och täckning kommer att uppnås innan du sköljer.

Om en mer gradvis förändring önskas så kan det färgförbättrande botaniska balsamet blandas med din favorit #1 All Systems Conditioner. Antingen Botanical conditioner för mjuka pälsar eller Protein Lotion Balsam för grova pälsar. 

Använd alltid handskar när du applicerar färgbalsam.

Finns i Platinum (vit), midnight (svart), och red/brown

Detta är ett färgbalsam som är överlägset jämfört med diverse andra färgshampon.

Pure Lanolin

Är den enda oljan som kan tas upp naturligt i huden och håret. Den förbättrar elasticiteten och fuktnivån på huden och i pälsen.

På de längre pälsarna bör det blandas med Protein Lotion Conditioner och användas för att skydda pälsarna mellan utställningarna. Med Pure Lanolin Plus rekommenderas det att mängderna justeras efter individuella behov och tidslängd mellan baden. Efter att ha applicerat ett så jämnt lager som möjligt, skölj ordentligt. Sköljningen kommer inte att skölja ut produkten utan hjälper till att säkerställa jämn fördelning.

För de dubbelpälsade raserna måste det antingen tas upp eller schamponeras ut. Pure Lanolin Plus kan också användas direkt på de kortbelagda raserna som Labs, Rottweilers, Dobermans, Beagles. Vi rekommenderar att du applicerar produkten efter att hunden är nybadad och arbetar in den i pälsen med antingen vår unika massageborste eller en gummiborste och sedan torka bort överskottet.

Invisible Hold

En ljusrosa, lätt stylinggel som håller pälsen i den form och stil man önskar utan att vara synlig för handen, ögat eller borsten.

Det kan till och med användas på de mest ömtåliga pälsar under flera dagar utan behovet att behöva tvätta efter varje användning. (Ej fet, inte klibbig).

Shazam Whitening Gel

Tar bort fläckar från urinstänk säkert och effektivt. Innehåller fuktighetsgivande glycerin och hårförstärkande balsam i en lättanvänd klar och ren gel. Super Whitening Gel kan användas på ren päls, antingen vått eller torrt. Maximal effekt får man efter cirka 15 minuter.

Kan lämnas i pälsen mellan baden.

Appliceras med en kosmetisk borste eller med rena fingrar.

Mat Blaster Spray

En riktigt bra spray för både päls och hud. Passar mycket bra till pälstyper med underull t.ex. Shi-tzu och vissa Lhasa apso. Suverän när du rullar upp pälsen.

Spraya noga igenom pälsen, borsta ut alla tovor och spraya topparna lite extra. Rulla som vanligt, pälsen ska aldrig rullas helt torr. Spraya gärna lite extra på ställen som tenderar att tova lättare, bakom öron, mellan frambenen och på magen.

Använder du Mat Blaster Spray som tovutredare ska du tänka på att aldrig borsta i torr päls. Spraya igenom tovan ordentligt, låt verka i några minuter innan du delar tovan med fingrarna. Dela utifrån och in, jobba sedan uppåt till roten tills det är möjligt att borsta igenom pälsen.

När du ska förbereda en korthårig ras till utställning kan du spaya Mat Blaster Plus över hela pälsen och sedan torka av med en frottehanduk eller borsta med en borste av ren svinborst. Hjälper även till att motverka mjäll.

# 1 ALL SYSTEM GOT HAIR ACTION Schampo

Keratin Shampoo är en revolutionerande naturlig kosmetisk baserad produkt. Den första delen i en trestegsprocess som kommer att ta bort eventuella smutsrester och förbereda pälsen för Got Hair Action Smoothing Serum + Moisturizer Treatment. Det bör användas för att effekten av Smoothing Serum + Moisturizing Treatment ska bli så bra som möjligt. Detta är ett skonsamt schampo som är säkert att använda på alla hundar och katter.

Amp It Up

Förstärka - Definiera - Volumera - Strukturera!

Den NYA hårkrämen/pastan som är framtagen för att förstärka, definera, ge volym och struktur till pälsen. Används för att forma pälsen till önskad form. Är också rotförstärkande för att ge mer volym. Amp It Up är tillverkad med de bästa kosmetiska ingredienserna som finns tillgängliga.

Applicera med händerna från rötterna och ut till pälsens ändar. Avsluta med borste eller kam för att slutföra utseendet.

# 1 ALL SYSTEM GOT HAIR ACTION Smoothing serum

Jämnar ut och ger fukt. Är steg två i den keratinaserad trestegsprocess.

Den är framtagen för att jämna ut, ge bättre textur och volym, reparera, stärka och ge glans till pälsen, även till den mest skadade.

Den skyddar och förbättrar tillståndet för skadad päls från konstant borstning, hårtorkning och platt strykning.

Den är tillverkad med bra ingredienser i kosmetisk kvalitet och är 100% formaldehyd fri.

Applicera sparsamt och jämt över hela pälsen. Börja bakifrån och arbeta dig framåt. Borsta eller kamma igenom för jämn fördelning. Låt verka 5-10 minuter och skölj sedan bort serumet.

# 1 ALL SYSTEMS GOT HAIR ACTION Hair Apparent Humectant Moisturizing Condition spray

Är steg tre i den keratinbaserade trestegsprocessen.

Balsamet återfuktar, strukturerar, förbättrar hållbarheten och ger en naturlig glans. Framställd för att försegla och skydda pälsen vid keratinbehandlingen, vilket gör att den ser nyvårdad och fin ut mycket längre.

Steg #3 Efter avslutad behandling med Smoothing Keratin Shampoo och Smoothing Serum, spraya Hair Apparent jämnt i hela pälsen. Blås torrt som du brukar göra till utställning.

3D spray Volumizing Spray

Dubblar volymen och tjockleken. Utformad för hundar och katter.

Den bygger volym utan att vara oljig, klibbig eller styv. Ger bästa resultat i en ren nybadad päls. Ingen uppbyggnad.